luni, 12 ianuarie 2009

Impresii de (dupa) duminica.Fericire.

Duminica mi-a fost linistita.M-am trezit cu raze de soare in pleoape,am deschis geamul,dar l-am inchis repede,aducandu-mi aminte ca e iarna,nicidecum primavara,iar termometrul de pe desktop imi arata cateva grade bune,cu minus.
Aprind aragazul,pun ibricul de cafea,care incepe sa sfaraie incet,si deschi winamp-ul.Inchid ochii si dau play,la intamplare.Habar n-am ce o sa aud.Timpanele imi sunt mangaiate de acorduri lente,de voci suave,si fericiri treptate ce vin sa ma imbete.Apas butonul de repeat,intru in bucatarie torn cafeaua aburinda intr-o cana mare,pun cartea pe genunchi si-aprind cu nesat o tigara lunga si subtire.A trecut ziua,am ispravit doua cani de cafea,o carte si un pachet de tigari,dar ea e acolo,neobosita,si parca si boxele par mai vesele.Normal,doar ne-am umplut impreuna de fericire.

Enjoy!Obligatoriu cu cafea.Eventual tigara...Ah,si-ncearca sa nu citesti.Eventual gandeste-te la tine!

Vama Veche - Fericire

10 comentarii:

camy spunea...

super melodie...dar fara cafea...si fara tigara...cu gandul doar la mine...ce frumos...frumos sa-ti dai seama ca fericirea se gaseste si in lucruri atat de simple...dar noi suntem atat de stresati...atat de agitati sa ne mai gandim si la noi...

sabina spunea...

@camy: ok,daca tu vrei fara,fie!eu nu prea le pot lua separat,mie mi se par desavarsite asa,impreuna!
iar fericirea sta in lucrurile mici,am o intreaga teorie pe tema asta.poate altadata...

camy spunea...

legat de altceva ..am si eu o rugaminte..poti te rog sa-mi spui cum pot adauga o melodie...ca eu nu gasesc si nici nu ma prea pricep??

sabina spunea...

@camy: ai doua posibilitati.
1.la youtube in dreapta iti apare o casuta "embed",in care este un cod,iar la trilulilu,tot in dreapta dai click tot pe embed si-ti apare codul.dai copy la codul care incepe cu object...si paste in fereastra pentru postare noua.
2.in fereastra pentru postare noua,in bara de sus,unde e si bold si italic,etc. ai optiunea "adauga un videoclip".asta e pentru filmuletele din calculator.
sper ca nu te-am ametit:)) cea mai simpla e prima varianta!

camy spunea...

chiar vroiam sa intru la tine sa-ti spun ca nu reusesc cu melodia....off...de incurcat nu mai incurcat...nu ma pricep eu...eu vreau initial sa pun o melodie din calcu meu ...

sabina spunea...

@camy: asta cu melodia din calc.tau sincer habar n-am daca se poate.da'poti sa o cauti pe youtube sau pe trilulilu si bagi codul.doar daca nu e melodie cantata de tine!:)

camy spunea...

@anibas: :))) esti o draguta...nu ..nu le am cu muzica...lasa ca vad eu ce fac mersi oricum.pupici

sabina spunea...

cu placere.intotdeauna!:)

Stelian Muscalu spunea...

faina melodie, superb postul... o cafea egipteana... si o narghilea

sabina spunea...

@un om: multumesc!
nu-s un as in materie de cafea,asa ca raman cu aia la ibric:)
narghilea?singura?nu merge nicicum.si cu atat mai putin in combinatia narghilea-carte.narghileaua necesita o adunatura de suflete,relaxare si zambete.

Trimiteți un comentariu