luni, 21 decembrie 2009

Intr-o bucatarie mica,alta de cat a mea,in fata unui laptop ma straduiesc sa-mi adun gandurile.
Habar n-aveam cat e de greu sa fii asa.Desi de multe ori am fost avertizata ca nu e chiar atat de usor,mi-am dorit sa fiu aici,sa fiu asa.
Si am reusit.
Sunt omul care nu mai plange,omul care face intotdeauna bine,care reuseste sa nu se mai indragosteasca.
Incet,incet,fara sa stiu cum si care e procesul,m-am transformat in fetita impiedicata,care blocheaza scarile la metrou,dar pe care nu o injura nimeni,pentru ca privirea tampa spune totul.
Acum stiu sa iau oamenii asa cum sunt.Ce rost are sa vrei sa schimbi totul cand e atat de usor sa-ncepi cu tine?!

Azi am gasit scoicile.Pe fiecare am scris cu un marker albastru ˝G.G 06.06˝.Cica ar fi cele mai frumoase scoici de pe plaja aia!Si tot de acolo marea mi-a vorbit la telefon,mai frumos ca niciodata.Mi-a transmis ca e imperios necesar ca anul asta,care tocmai trece,sa ajung acolo.N-am onorat invitatia.Am preferat sa ma ascund in carapace si am ramas acolo pana asta-toamna.
De fapt,asta-vara n-am onorat nici o invitatie.Daca a fost bine sau nu,nici nu mai conteaza.
Mi-au ramas scoici,mesaje si multe cuvinte ale multor oameni dintr-o vara si-un trecut trist.

E sau nu cliseu,imi place sa analizez anul asta.Pentru ca imi place ce vad azi.Oglinda fermecata nu-mi arata doar imaginea care ma face din ce in ce mai narcisista,ci si sufletul care incepe sa prinda culoare.Am lasat oamenii urati in spate.Tot de asta vara.Si daca mai raspund la telefoane o fac doar din egoism.
Imi plac oamenii care ma inconjoara acum,colegii de birou,cei cu care ies la bere,cei pe care ii cunosc in cluburi,si mai ales grupul vesel(care e acelasi de la bere)care imi trimite zilnic calupuri de mail-uri.
In afara de mine nu s-a schimbat nimic.As fi putut oricand sa-mi fac viata mai linistita,daca nu m-as fi complacut in situatii fade.

Una peste alta,fiecare om nou,intalnit anul asta,imi este drag.Daca a ramas sau a fost doar in trecere,nici nu mai conteaza.Fiecare mi-a lasat un gust placut,de ciresi de mai.
To do list-ul pe 2009 e in proportie de 90% realizat.Sa vedem daca reusesc sa ajung si-n Vama pana pe 31.
Urmeaza un to do list de 2010.Mai ambitios,mai vesel,mai colorat,care promite rezultate si mai surprinzatoare.

Da,poate intr-o zi am sa fac recensamantul oamenilor frumosi.Pana atunci mai las sa curga halbe de bere pe mese la Berari si mail-uri intre multinationale!

Imi sunteti dragi,OAMENILOR!