sâmbătă, 1 noiembrie 2008

"E tot, e pustiu, cata durere-n mine... si cata dragoste si toata, toata-i pentru tine"

Ce rost atatea vise,atata iubire,atatea sperante?Si mai ales,ce folos atata suferinta,atatea lacrimi si atatea nopti nedormite?
Ce folos dorinta daca vreau doar eu?
Te-am asteptat.Te-am cautat si ti-am crezut fiecare soapta."Cere si ti se va da"
Am cerut si mi-ai promis ca ai sa vii.
Portile au ramas toate deschise in asteptarea ta,pana azi cand le-am ferecat cu zavor ruginit.
Fiecare tarait al telefonului,soneria de la intrare,fiecare chemare a adus sufletului speranta ca esti tu.Niciodata n-ai fost.
Azi,pentru a mia oara,lacrimile si disperarea au inlocuit speranta si bucuria gandului de tine,visului de "noi".
Azi totul s-a prabusit in fata mea intr-un hau adanc si inca ma gandesc daca sa ma vand prapastiei din fata sau sa mai zabovesc o vreme pe marginea ei.
Imaginea inca imi invadeaza creierul,neinvitata de altfel,si-mi raneste si ultima particica a sufletului ramasa intacta.Imi cere sa-i jertfesc si ultimele lacrimi azurii,pe care le ascunsesem in asteptarea unei imense bucurii...bucuria revederii tale,a reindragostirii de noi!
Mai bine ma intorc si-mi scot aripile prafuite din dulapul vechi,le transform din nou intr-o parte din mine si plec.Zborul inseamna implicit"sus"...iar sus inseamna "cer".Ma duc sa ratacesc o vreme printre ingeri si daca vreodata o sa mi se faca dor de tine,voi reveni!
Noapte(a infinita nedormita)se scurge incet si zorii isi arata zambetul cu raze de soare!Odata cu ea s-au dus toate promisiunile,soaptele si minciunile tale...
Azi,inca o data,imi doresc sa te uit!Te reneg!
De azi nu mai esti parte din mine!Esti ultima urma de durere,esti ultima lacrima,ultimul vis frumos!Curand vei fi"ai fost",si poate chiar mai repede te voi fi uitat cu totul."Brainwash-ul"pe care-l pregatesc mi te va sterge din gand,mi te va alunga in totalitate...in acelasi timp iti voi uita culoarea zambetului,bataile inimii,sunetul pasilor grabiti si urma degetelor plimbate ore-n sir in paru-mi matasos.
Dar mai bine inlocuiesc "azi" cu "maine"!
Vreau sa te mai visez si azi...sau maine!

P.S.Ia de asculta...pana vine "maine" poate te mai gandesti si intr-un final o sa apari...Te mai astept tot pana...maine...dupa care o sa fac tot ce am zis mai sus...tot maine...