marți, 28 octombrie 2008

Nu mai stiu ce gust are iubirea!Imi aduc aminte vag de aromele pe care le-am gustat cu atata pofta acum ceva vreme.Nu ma contrazic!Am fost si sunt indragostita!Iubesc!Numai ca doar simt iubirea.Iar eu vreau sa gust din ea!Am uitat cum e...a trecut prea mult de cand m-ai iubit ultima oara!De cand sufletul a tresarit naiv la intaiul "te iubesc",de cand te-am respirat prima oara!A trecut o vesnicie cuprisa-ntr-o secunda,de cand am stat amandoi pe banca "secretelor",eu cu genunchii ghemuiti sub barbie si cu bratele tale,atent sculptate,invaluindu-mi trupul.Din cand in cand lasam capul pe umarul tau si te priveam in ochi,incercand sa-ti spun o mie de lucruri!Dar surasul ivit in coltul gurii tale imi dadea de inteles ca nici nu mai este nevoie.Si atunci ma ghemuiam si mai mult la pieptul tau!Mai tii minte ca eram blonda atunci,si ochii,care astazi,spalati de atatea lacrimi,sunt verzi,atunci erau de un albastru cenusiu!
M-a plouat cu flori de tei in bratele tale,si toata fericirea din lume s-a pogorat asupra mea,inchizandu-mi-te in suflet pentru o vesnicie!
Am gustat atunci pentru prima data cea mai dulce aroma de vin.A fost prima gura din nesfarsitul pocal cu licoare vesnica.Atunci am simtit intaia data fericirea!Am gustat iubire,amestecata cu mireasma de tei.
Vantul te-a invaluit in plete blonde,cu iz de iasomie,ti-a acoperit privirea,astfel incat tot ce-a ramas din mine a fost o adiere lina de vara!
N-as putea sa explic nici intr-o mie de cuvinte...stiu doar ca am ramas acolo,pentru prima data dezgolita in vazul tau!Dezgolita de tot ce inseamna uman,de tot ce inseamna rau!Atunci m-am transformat pentru prima data in iubire!
In frenezia clipelor ce s-au scurs am uitat de mine,am uitat de randuirea lucrurilor firesti!M-a trezit fiorul rece al singuratatii si-am incercat sa-mi acopar goliciunea trupului in ia de matase.M-a cuprins disperarea si m-am transformat la loc in om,cu ochii siroindu-mi rauri.Am simtit rusine,intocmai ca Eva in gradina Edenului.Am inteles ca totul s-a sfrasit si te-am strigat!
Ti-ai intors privirea catre mine si mi-ai zambit!Mi-ai spus ca tot ce fac e fara rost,si sa n-o numesc goliciune,pentru ca ea este de fapt puritate!Mi-ai facut semn sa te urmez si m-ai chemat in soapta!Dar trupul,amortit de fericirea care tocmai se-ncheiase,a refuzat sa se miste!
Atunci a fost ultima data cand te-am vazut,atunci a fost prima data cand am gustat fericirea,si tot atunci a fost prima,si poate ultima data cand eu am fost fericire si iubire!
Inca ma straduiesc sa invat diferentele dintre goliciune si puritate,desi mai mult ca sigur,puritatea mi s-a pierdut in neant,odata cu ia de matase

BED FOR LOVE



We had a bed for love and now there’s just a bed for two...
Honey, they don’t fix love on TV.
I never give you only ask we’ve nothing left to share...
Funny, we don’t even seem to care...
So I believe I have to go
For somebody else’s show
To somebody else’s stage
Where I can play
All my stupid games of love
And she’ll take me high above
Where my fears turn into endless kisses...
I’ve been your puppet, been your friend, I’ve been your backstage door
I was your best supporting act, can’t play no more
I’ve given up my friends, my life, my everything for u
But I am no good
You need a love manager
With Armani suits
He should troubleshoot
The cause of your love
I am no good
So I’ll set myself free
Watch me baby…
So I really need to say good bye
Do not even dare to cry
You just killed our love don’t look into my eyes
Don’t believe in “coming backs”
Good old times or casual sex
Somewhere in this world I’ll find
The girl who dreams to take me high
Now I’m so sure I got to go
For somebody else’s show
To somebody else’s stage
Where I can play my games of love
She’s gonna help me through the night
She’s gonna be the morning light
She’s gonna teach me all her lïttle games of love
I leave our bed for two because I badly need some love…