marți, 21 aprilie 2009

Promiscuitatea sufletului

As vrea sa pot spune mai multe decat articulez,si-as putea totusi sa tac.
Ma controlez prea mult si-mi inabus cuvintele care ar dori sa fie rostite.
E prima data cand nu zic nimic,cand astept,cand nu-mi doresc.Daca azi as fi fost cea de ieri as fi avut indrazneala sa-ti spun tot ce-mi trece prin minte,sa-ti pun toate intrebarile care ma macina de la prima ora a diminetii.
Dar astazi sunt alta.Si cea de azi i-a interzis sufletului desfranat sa se mai prostitueze.Si el s-a asezat istovit pe o bordura alba si plange infundat.Nu i-a ramas nimic.
Eu,cea de azi incerc sa-i explic diferentele dintre el si curve.Dar sufletul nu-ntelege nimic.El asa a fost mereu...desfranat.
Argumentele pe care i le dau n-au nici o noima si se bat cap in cap.Incet incet imi dau seama ca de fapt diferentele sunt asemanari.
Da,da!Sunt detinatoarea unei curve!Adica,a unui suflet-curva!Suna ciudat?

Si-atunci te-ntreb pe tine,care vrei sa ma inveti atatea si spui ca nu e cazul sa fac asemenea comparatii...
Care e diferenta dintre o curva ce se vinde pe un teanc de bani si sufletul care se vinde pe un manunchi de vise?
Care e diferenta dintre curva care-l accepta pe libidinosul care gafaie o jumatate de ora deasupra ei si sufletul care-l accepta pe ignorantul de EL?
Care e diferenta dintre curva care sta pe centura si-asteapta urmatorul client si sufletul care s-a asezat in intersectie,asteptand un EL care sa-l mai hraneasca o vreme cu vise?
Care e diferenta dintre o curva intr-o camera de hotel care mimeaza placerea si sufletul care se minte singur ca e multumit cu o imbratisare,un sarut si-o strangere de mana?
Care e diferenta dintre curva care s-a ars cu o mie de barbati si sufletul care a iubit mai mult de o mie?

Mi-as fi dorit totusi ca sufletul sa fie o curva versata,care pleaca fara nici un regret pentru clientul obez,ce inca viseaza la noaptea trecuta si doarme ca un porc in patul jegos de motel,in timp ce curva iese din camera cu toti banii din portofelul lui.
Asa ar fi fost indiferent ca secatuieste atatia cretini de vise.S-ar fi hranit o vreme,dupa care ar fi mers mai departe.
Dar sufletul nu-i decat o tarfa proasta,care se indragosteste.
Si sta si plange ca proasta cu fata plina de vanatai si ochii inrositi de plans.Si sta si indura si accepta tratamentul infiorator pana cand imbecilul ii da branci cu piciorul pe scari,si o alunga in strada,dezbracata,sodomizata si plina de lovituri de bici.
Si sufletul,la fel de prost ca o tarfa puerila n-o sa se invete niciodata minte.O sa se aseze intr-un colt o sa-si oblojeasca ranile pentru o bucata de timp,dupa care o sa o ia de la capat.

Spune-mi tinere,care sunt diferentele dintre suflet si curva?
Ambele se imbata cu iluzii...
Ambele se cred indispensabile...
Ambele cred ca nimeni nu mai poate oferi placerile pe care le ofera ele,cand de fapt atatia si-atatia ofera atatea,poate de zeci de ori mai bine ca ele.

Inca mai caut un argument in fata sufletului,sa-ncerc sa-l indrept,sa-l aduc pe calea cea buna...
Dar el plange si-mi spune ca-i place.El vrea sa se prostitueze.Sa se vanda pe vise.E singura sursa de viata.Doar asta il hraneste.
Nemaistiind ce sa-i spun ma asez langa el si-ncep sa plang.

Doua curve proaste plang pe o bordura...Nici macar sa se prostitueze nu stiu...



Vama Veche - curvelor cu drag
Asculta mai multe audio Muzica »