vineri, 12 iunie 2009

Update needed

Si pentru ca mi s-a atras atentia ca n-as fi fost acolo,iar postul de mai jos e doar o exagerare a unui vis,DOVADA:



Si-a fost VAMA...

Atatea duminici cu muzica asta,atatea nopti in care am visat si tot atatea zile in care valuri s-au spart de tarm,tot pe muzica asta.
Si le stii toate versurile,si vibrezi la fiecare acord al chitarii,si te-ai indragostit pe muzica asta,si te-ai despartit tot pe ea,si cand ii auzi ti se taie rasuflarea,si-ti e teama sa te misti sa nu strici magia.
Si te intrebi la un moment dat daca oamenii astia mai exista sau nu cumva s-au transformat in ingeri de cand nu i-ai mai vazut.
...
Oameni multi se inghesuie in fata unei scene.Si-auzi primul acord si primul sunet de toba.Si prima proba de microfon"se-aude doua?se-aude zeeeceeee?nu va auuuudddd!" Incepi sa te dezintegrezi si fiecare particica din tine se descompune.
Tremuri,iti vine sa plangi,sa-ti musti degetele,sa urli...Si totusi nu faci nimic din toate astea.Ramai ca prostul si te uiti.Si nu mai auzi si nu mai vezi nimic in jur.Doar pe ei!Doar pe EL.
Fiecare vers iti patrunde in simtire si parca plutesti. Si ei sunt acolo,sunt umani.Exista in carne si oase.Nu i-ai mai vazut de-atata amar de vreme si-ti era dor. Dar tu nu mai esti uman.Umanii nu zboara,in schimb tu,da.
Se canta mult,se tipa,se urla,se iubeste.
Si deodata,brusc totul se intuneca.Ochii ti s-au pironit pe trasaturile fetei care se schimonoseste in toate felurile.Iti doresti ca fiecare strop de sudoare ce i se scurge de pe fata pe gat,si in jos pe sub camasa alba,sa te atinga pe tine.Mainile care strang cu patima microfonul sa fie ale tale...
Iti doresti in continuare sa fii "femeia in boxeri si tricou alb.nemachiata si somnoroasa care iti ofera Zambetul in crucea diminetii.".
...
Ca un puzzle dement bucatile din tine se aduna la loc,se lipesc si te transforma in ce erai inainte.Si-ti vine sa plangi si mai tare.Si lacrimi izbucnesc in ochii tai.Ai vrea sa te asezi acolo jos,pe pietre si sa plangi.Dar multimea isterica urla-n continuare.Incepe.
"Suflet normal"
Iti aduci aminte ca si tu ai avut mai demult un suflet care a murit.Si ti-ai dori atat de mult sa-l ai din nou.Dar minunile se intampla doar in basme,apa vie si apa moarta care sa-l readuca la viata nu exista,asa cum nici Fat-Frumos nu exista.
Si-l urasti ca-ti canta tocmai melodia asta.Habar n-are el ca tu suferi,ca sufletul ti-a murit,ca ai vrea sa iubesti si nu poti.
...
Gata!Ti-ai revenit.Nebunia se apropie de final,Eugen face o ultima demostratie.

Restul nu mai conteaza.
Iti mai ramane in minte doar imaginea LUI atat de aproape de tine,mana care te-a cuprins si camasa LUI,uda fleasca,lipita de tine.