marți, 8 iulie 2008

te uita cum ninge decembre...

anii parca trec prea greu si fericirea nu ma mai ajunge din urma...sau e cu mult inaintea mea si tre'sa ma grabesc sa o ajung?
as vorbi de iubirea de-asta vara dar nu as avea despre ce.mai bine zic de iubirea de-asta iarna.e ciudat cum sufletul inca isi mai gaseste hrana in amintiri,cum crampeie de demult mai intiparesc pe fata prea ridata zambete de neinlocuit.la fel de ciudat cum ma fac sa plang...ganduri c-ar fi putu fi altfel,ca POT sa le schimb pe toate cele rele...
acum,in mijlocul verii,la jumatatea lui cuptor gerul imi lipeste narile,glosul imi ingheata pe buze iar botinele aluneca sau isi ingroapa tocul in stratul de zapada in fuga spre masina.
imi rasuna din cand in cand in creieri zgomotul facut de inelul pe care l-ai aruncat in mijlocul intersectiei,amestecat cu claxoane si sunete de sarbatori.
ma trezesc de multe ori cu picioarele incordate de frica sa nu cad cu patinele,cand de fapt tu ma tii de mana.
sunetul cafelei turnata in ceasca cu ursuleti,culoarea draperiei sau a tricoului tau verde,papucii care s-au prafuit sub un scaun ,gelul de par si deodorantul din baie,gustul de seminte amestecat cu fanta...toate ma duc cu gandul la tine.
toate inca mai au gust de tine,de iubire!
si de fapt...degeaba mai citesc bacovia,degeaba imi canta noaptea alifantis,degeaba mananc covrigi cu iaurt...
mai e putin...si de undeva,dintr-un noian de zapada,dintr-un glob de cristal,de sub un pom de craciun,de oriunde astept sa te ivesti...acelasi TU langa o alta EU..
Hold me in your arms
For just another day...
Here I am,the one that you love
Asking for another day
Understand the one that you love
Loves you in so many ways...