duminică, 26 octombrie 2008

I don't belong here

De la o vreme simt ca nu-mi mai apartin.Trupul si sufletul nu mai relationeaza intre ele.Iar singurul lucru care le mai leaga este creierul,indemnandu-le sa faca,pe rand ce simt sau ce trebuie.
Lumea asta e prea mare pentru mine,si cu toate astea,nu am loc in ea.Eu am nevoie de liniste,de singuratate,de surse de inspiratie.Am nevoie de timp.Si aici totul e haos.Totul se intampla prea repede,in graba.Aici nu am timp sa ma bucur.Eu vreau sa-mi traiesc iubirea lin,pas cu pas.Vreau sa simt fiecare particica din ea,sa-i gust aromele pe rand.De ce gustul trebuie sa-i fie dulce-amarui?De ce nu poate fi doar dulce?Sa fie linistita,sa fie lunga...sa dureze o vesnicie.De ce va grabiti?De ce vreti tot de-odata?Iubirea nu vine si nici nu se sfarseste.Ea exista,se simte...si atat!
Fac nota discordanta cu majoritatea dintre voi,in lumea asta a voastra.
Pentru ca eu inca imi cer scuze,inca mai stiu sa multumesc.Inca le mai zambesc celor care-mi deschid usa si-mi dau voie sa intru prima.Mai spun buna dimineata si-i surad vanzatoarei de cartele de la metrou.Nu am uitat sa spun"Te iubesc",si mai mult ca niciodata ii inteleg sensul.
Ridic mana si-l salut discret pe soferul care mi-a acordat prioritate pe trecerea de pietoni.Si el,la randul lui,ca si mine e unul dintre ciudati.
Dau sa ma opresc o secunda sa ma gandesc la asta,dar creierul imi aduce aminte ca asta e lumea voastra,nu a mea.Si trebuie sa tin pasul!Incep sa alerg...
Ma grabesc,pa!