luni, 6 octombrie 2008

raze de soare,bucurie,emotii,viata,iubire...le simt pe toate acum,la inceput de octombrie.mi se amesteca in suflet aromele cele mai profunde dint tot universul.fosnetul frunzelor ruginite,acoperite de soarele cu dinti,frigul ce-ti patrunde nemilos oasele,inrosidu-ti nasul,gustul ceaiului cald,din fructe de padure,rasetul colegului de birou,chiar si urletele clientului nemultumit.toate imi umplu sufletul cu mii de culori,in nuate de albastru si violet,amestecate ici si colo cu nuante de roz!
sufletul parea ca ma parasise si-mi lasase un in loc lacrimi si zambete amare!dar azi,pare ca s-a intors la mine,din lunga-i calatorie,mai vesel ca niciodata!
nu stiu ce a vazut sau ce i s-a intamplat,dar tine mortis sa-mi arate cele mai minunate si frumoase lucruri din toate cate exista...
imi scoate in cale numai copii ganguring si mamici fericite,tatici ce-si privesc cu duiosie fetitele in ochi si se uita piezis la destrabalatul ce saruta fetita unui alt tata,batrani trecuti cu mult de a treia tinerete ce se plimba si acum prin parc tinandu-se de mana,oameni buni cu ganduri curate,perspective optimiste si o nemarginita iubire!asta e ce zi de zi imi arata sufletul.si eu incerc sa-l multumesc pe deplin bucurandu-ma de fiecare moment si minune pe care o vad.
mi-am adus aminte chiar si de gustul primului sarut,de fiorii care te cuprind pana in crestetul capului cand el te prinde de mana sau de zambetul ala inocent pe care il are cand faci vreo tampenie.
aaa,si mi-am adus aminte si de fluturasii pe care ii simti in stomac numai cand te gandesti la el...
sa ma fi indragostit?si de data asta chiar pe bune?om vedea...
pana una alta,3 days and counting down:*:X