duminică, 6 aprilie 2008

Abrazame...

Bucuresti...11:30.era parca prea devreme pentru amandoi sa mearga acasa,sa se desparta la ora asta,sa doarma fiecare in patul lui.Au plecat sa vada casele unui cartier rezidential si mai tarziu...or vedea.
Aproape 1:00.in aeroport,la Otopeni doi tineri stau la o masa.Se vede ca ei ii e frig,dar si-a aruncat intr-o doara blanita pe umeri.Fata in fata,el parca ii spune o poveste iar ea ii soarbe cuvintele pe nerasuflate de frica sa nu piarda ceva.A ascultat neintrerupt povesti despre vara,mare,prieteni...tot.Iar el nu se mai opreste,vrea sa-i povesteasca toata viata lui intr-o ora.Din cand in cand ea isi mai arunca ochii prin geam,patrunde gerul de afara si priveste visand avioanele care decoleaza si aterizeaza.Din cand in cand se poticnesc in vorbe,cuvintele zboara fara nici un inteles si raman doar privirile aruncate atat de timid la inceput.Se vede ca abia s-au indragostit...
Intr-un sfarsit,nemaisuportand frigul din ce in ce mai intens,il intreaba timid daca nu ar vrea sa plece...
El conduce cu o mana pe volan si cu cealalta se joaca in parul ei...primele cuvinte:"Ii multumesc lui Dumnezeu in fiecare clipa ca te-am intalnit!"Ii ia mana intr-a lui,o strange cateva secunde si apoi o saruta...E intuneric peste tot in jur,numai in departare se zaresc luminile orasului.Ea se simte ca printesa din poveste,mai ales ca el pare a fi un fat-frumos,varianta moderna.
Incep sa se auda cuvinte minunate...
"Abrazame.. y no me digas nada..solo abrazame..
Me vasta tu mirada para compreder.. que tu te iras..
Abrazame.. como si fuera haora la primera vez..
Como si me quisieras hoy igua que aier..abrazame..
Si tu te vaz..te olidara escondida hase tiempo atras..
Cuando eramos aun ninos empezaste amar..
Y yo te dy my vida si te vaz.. Si tu te vaz ja nada sera nuestro..
tu te jevaras en un solo momento la eternidad.. quedare sin nada si te vaz..
Abrazame.. y no me digas nada..solo abrazame..
No quero que te vaias..pero se muy bien que tu te iras..
Abrazame como si fuera haora la primera vez..
Como si me quisieras hoy igual que aier..abrazame..
Si tu te vaz..me quedara el silencio para conversar..
La sumbra de tu cuerpo y my soledat..seram mis companeras si te vaz..
Si tu te vaz..se ira con tigo el tiempo..my mejor edad..
Te seguire queriendo cada dia mas..esperare que vuelvas sï te vaz.."
E parca prima declaratie de dragoste...A amandurora...
Cu cat se apropie mai mult de oras inima i se strange tot mai tare.Stie ca odata ajunsi in oras se vor desparti,chiar si numai pentru cateva ore de somn.Asteapta de la el cuvinte magice care sa o scoata din stare.Si le primeste...Ciocolata calda sau cafea?...habar n-avea ce o asteapta!
In rondul parcului...stau amandoi ascunsi in masina si-si savureaza cafeaua cu lapte.geamurile aburite isi revin pret de cateva secunde cand unul dintre ei le deschide si-si aprinde o tigara.Au urmat iar cateva ore de povesti...
Dimineata,trec pe la spital sa-si mai rezolve ea cate ceva si pleaca spre casa...In sfarsit,dupa o noapte minunata se simte istovita.Intra in casa si se arunca pe pat.Telefonul taraie si citeste mesajul:
"Iti multumesc pentru rabdarea de a ma asculta!"
Rabdare?De-ar fi stiu ca de fapt asta e tot ce-i lipsea...