miercuri, 26 noiembrie 2008

Lumea mea

inima bate aproape sa-mi sfasie pieptul.atata bucurie n-am simtit nicicand.e amestecata cu dureri ascutite si suspine profunde.viata mi se scurge lin intre ieri si maine,niciodata azi.traiesc din amintiri amestecate cu vise si speranta zilei ce-si va ivi zorii curand!azi este compus din cele ce s-au intamplat si cei care au fost,si toate cate sper sa fie maine.azi nu-mi ofera nici o perspectiva,dar maine stiu ca se vor intampla atatea.azi aproape n-am facut nimic,dar maine ma voi naste iar.si sufletul va vibra cu aceeasi emotie la botezul razelor de soare sau a vantului stingher.visez ca maine voi prinde lumea intr-o mana si-o voi arunca dincolo de nori.maine viata mea va prinde cu adevarat contur.maine ma voi fi implinit intru totul.
n-as vrea sa-l reneg pe azi,pentru ca in el il fauresc pe maine si-l retraiesc pe ieri.atat pot spune despre el,desi ieri,a fost si el un maine si l-am iubit la fel de mult ca pe maine de azi.
dar acum azi nu-mi ofera nimic,pe cand ieri deja stiu ce a avut de dat si ce am ales sa iau.stiu ec am iubit ieri si iubesc si azi,doar pentru ca a fost ieri.pe maine il iubesc tocmai pentru ca nu-l cunosc.de unde pot sti ce plete blonde ori chip demonic imi va aduce maine?ai carui ochi si zambet va dori sufletul maine?ce ieri imi va aduce maine?pot doar sa visez la ce va fi.
azi vi-l daruiesc voua si faceti ce vreti cu dansul.mie oricum nu-mi place lumea voastra.sunteti prea agitati si grabiti.vreti sa faceti totul azi cand de fapt mai e atata timp.plangeti si va suparati ca s-a terminat azi,fara sa va dati seama ca maine va deveni si el azi!dar faceti ce vreti cu el,e al vostru!lungiti-l,latiti-l,trageti de el pana aobositi.
eu raman in lumea mea care e de o mie de ori mai frumoasa.aici oamenii nu-s decat buni,e dragoste si zambet.e minunat aici,si-mi place de mor lumea mea,tocmai pentru ca e doar a mea.
imi pare rau,dar nu ma pot alatura cerintelor voastre cel putin ciudate si dorintelor carnale,care v-au transformat in animale.nu va pot intelege gandurile perverse si sufletele moarte.
da,stiu!sunt o ciudata,care traieste pe alta lume.numai ca lumea voastra e si lumea mea,fac parte si eu din ea,pe cand lumea mea n-o sa fie niciodata a voastra.
somn usor!