marți, 18 noiembrie 2008

et toi?attendras puor le suivant?

m-am agatat din nou de un vis ce pare ca se apropie de sfarsit.lumina puternica imi inteapa pleoapele dar refuz sa ma trezesc.mi-e frica de golul imens pe care-l voi gasi in jur,mi-e frica de singuratate,mi-e frica sa cred ca nu mai esti,si poate mai rau,ca n-ai fost niciodata.
gandurile au insistat sa fii al lor,si sufletul a vrut sa te inchida in el.
mi te-au adus in dar,iar eu mi te-am insusit.dar tu n-ai fost niciodata al meu,si nici n-o sa fii vreodata.pentru ca oamenii minunati refuza sa stea.si tu esti unul dintre ei.iti place sa sa te joci,mai ales cu gandurile muritorilor.vrei sa cunosti cele mai intunecate si ascunse secrete,dar refuzi cu incapatanare sa dai ceva in schimb.
refuz sa ma mai gandesc,sa mai visez la tine,sa te consider element principal al viitoarei existente.
lucrurile se delimineaza foarte clar in viziunea mea:tot sau nimic.de fiecare data parca e mai bine tot,nu?
dar stiu ca tu o sa refuzi sa trezesti dimineata uitandu-te la mine,n-o sa-ti placa sa ma vezi plangand(pentru ca tie iti plac femeile puternice),n-o sa vrei sa ascultam zgribuliti in patura ada milea si nici sa-mi saruti ochii fericiti si plini de tine.n-or sa-ti placa buzele pline de iubire,gandurile indragostite si sufletul nebun.
iti place sa vezi concretul,sa te sprijini pe demonstratii reale.iar eu...doamne,mie-mi place sa visez cai verzi pe pereti.
si de-aia ma intreb,si daca ar fi sa vrei,cat ai rezista langa o persoana care traieste intr-o lume fantasmagorica?
vezi?iar aberez...nici n-ai venit si te-am facut al meu,nici nu stiu ce-ti doresti si cred ca vrei sa pleci...
inca o intrebare si te las...you'll wait for the next one,or you come along with me?

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu