vineri, 13 februarie 2009

Va provoc!

Inspirata fiind de initiativa lui Teo va provoc sa facem o poveste!!!Noi,impreuna!
Fiecare va scrie cate 10 randuri in comentarii,continuand paragraful precedent.
O sa-l rog pe Stelian,daca binevoieste,sa scrie el primele 10 randuri,inceputul povestii,pe care noi toti o vom continua!
Lasam lista deschisa pana pe 1 martie,zi in care voi aduna aduna toate comentariile si voi posta povestea in intregime pe blog.
Asa cum pe Stelian l-am rugat sa scrie inceputul,asa voi ruga pe altcineva sa scrie incheierea.Nu zic despre cine este vorba inca,dar pregateste-te!:)
Ce ziceti?
P.S.Pana duminica,sper sa reusesc sa scriu capitolul 4 din "Sange albastru:interzis la fericire"

LATER EDIT: Persoanele vizate ar fi asa:Traian,Mara,Joker,Yoda,SmallStranger,Adina,Giuly,Cami,Bogdan,si toata lumea care mai intra pe aici...
asta ca sa nu ziceti vreunu ca n-ati fost invitati...

23 comentarii:

Anonim spunea...

De la atatea minti sa nu iasa vreun Frankenstein

sabina spunea...

@jokerstyle: que sera,sera!e al nostru:))

Anonim spunea...

whatever will be, will be :P

sabina spunea...

@jokerstyle: exact!siii...sa nu uitam,ce va fi,va fi:)

Anonim spunea...

Biiiiiiiiig mistake, mai ai timp sa te razgandesti :)

sabina spunea...

@traian: ei naaaa!!!cum asa?invitatia a fost lansata!e dreptul vostru sa o refuzati!:)

Anonim spunea...

suna foarte bine. insa am nevoie de cateva indicii. este o poveste independenta de sange albastru? eu asta am inteles? subiect? la libera alegere? detalii

sabina spunea...

@stelian: da.este o poveste independenta de "Sange albastru"(nu de alta dar daca am s-o public intr-o zi,n-as vrea sa-mi cereti drepturi de autor):))
subiect la libera alegere!ce vrei tu,pentru ca tu incepi povestea.
noi vom incerca sa o continuam in aceeasi nota,iar fiecare comentariu sa aiba legatura cu cel anterior!
spor la treaba!:)

Stelian Muscalu spunea...

fooooarte tare. maine ai randurile mele

sabina spunea...

@un om: minunat!abia astept!
ah,si sper sa se bage cel puti toti pe care i-am invitat in jocul asta,sa nu ne trezim la sfarsit ca am scris doar noi doi:)))

camy spunea...

stai linistita nu o sa fiti doar voi doi :)))!! super tare idea...:)iti promit ca am sa fiu si eu maine prezenta cu un comentariu...:)))pup

Stelian Muscalu spunea...

uite cateva randuri. din pacate eu nu am talentul tau scriitoricesc...

o frumoasa zi de februarie. deschid geamul. privesc soarele, lacrimez. il salut ca sa fac pace cu el... imi zambeste. m-a inteles, dar nu se poate da de gol. ma hotarasc sa profit de frumuseta uluitore a aceastei zi. e atat de frumos. ma imbrac si fug pe strazi. nu stiu exact ce vreau sa fac, stiu doar ca vreau sa ma bucur. mutl timp ma gandesc daca sa ma opresc in parc sa sa fug la gara... unde m-as putea urca in trenul vietii mele. trag o fuga in parc. e aproape. toti oamenii se bucura de soare. se plimba: copii, parintii si bunicii. toti au ales sa iasa din casa. e frumos dar prea comun. vreau mai mult decat o simpla plimbare prin parc. fug la gara. nu trebuie sa pierd nicio secunda din ziua asta. trebuie sa o fructific la maxim. astazi e ziua cea mare.

Clau spunea...

Interesanta idee. Pacat ca nu toti avem talentul tau :P. Dar voi incerca si eu.

Clau spunea...

Ah si bineinteles.. asteptam capitolul 4 :x

Adina spunea...

Ok, accept si eu...dar sa nu scriu eu finalul ca s-ar putea sa fie trist...de fapt sigur, nu s-ar putea :(

Anonim spunea...

Astazi este ziua in care am curajul sa aleg. Astazi voi alege ce fac cu viata mea.Mereu am mers pe principiul ca fiecare isi alege viata pe care vrea s-o traiasca dar, pana azi, n-am avut curajul sa aleg. pur si simplu am urmat sirul evenimentelor care veneau si veneau si veneau in viata mea
scoala, parinti, pareri...multe pareri...multi oameni in jurul meu...fiecare avea cel putin cate o parere despre ce este mai bine pentru mine, chirie, serviciu, bani, iubiri pe care mi le doream si nu au fost, iubiri care ma doreau si pe care le-am respins,
oameni ...multi oameni care m-au dezamagit si altii pe care i-am dezamagit, vise plantate unele culese, altele putrezite undeva in interiorul acestui vartej de evenimente care este sau...a fost viata mea pana in momentul asta...alegeri...bune sau ...proaste.
Dar azi...azi m-am oprit. Am oprit vartejul. Ziua asta, soarele asta. Azi, Dupa mult timp cand am luat prima gura de aer a acestei dimineti, am simtit ca sunt viu, ca traiesc, ca sunt o fiinta rationala si contienta. Si daca nu sunt, de azi, trebuie sa fiu si...am ales
Azi ma urc in tren, am mers de multe ori cu trenul dar nu asa nu asa cum voi merge de azi inainte. Azi, voi lasa calatoriile cu ocazia si ma voi urca in trenul meu. In trenul vietii mele.
Respir, Simt, Aud, Miros, Gust...traiesc de azi, voi alege cum.

camy spunea...

mi-am luat notite...si inima-n dintii...nu stiu daca o sa va placa sau daca va fi o buna continuare...:) cert este ca am incercat...:)
p.s. daca considerati ca nu se potriveste...va rog sa schimbati ...
Continuarea mea este asa :


Fara sa aflu directia sau orice alta informatie...fara sa imi pese cat o sa coste sau cate ore vor trece...M-AM URCAT...m-am urcat in primul tren pe care le-am gasit in gara,m-am urcat in trenul pe care il numesc deja trenul vietii mele.
Inaintand pe culoarul vagonului,constienta de tot ce mi se-ntampla,aleg sa ma opresc in fata unui geam asta pentru ca nu e nimeni si pentru ca in aceste momente imi doresc sa fiu eu singur...doar eu si cu gandurile mele.Deschid geamul,ma aplec usor...fluierul rasuna...trenul vietii mele a pornit..incet..incet.
E o dimineata tarzie de februarie,chiar daca soarele imi face cu ochiul de fiecare data cand trece de cate un nor...mi-e putin frig,m-am imbracat cam subtire azi..zambesc..

Anonim spunea...

continua foarte bine... cine urmeaza?

sabina spunea...

@stelian: urmeaza cine vrea.oricine e liber sa continue povestea.sa vedem cine are curaj:)

Stelian Muscalu spunea...

sabi cred ca ar trebui s aunesti toate textele sa le pui intr-un post nou si sa adresezi o noua invitatie :-)

sabina spunea...

@un om: ok,hai sa o fac si pe asta!!!:)

Anonim spunea...

hai ca ma caznesc si eu ;)

sabina spunea...

@yoda: hai,te astept cu mare drag!
dar sa pui fragmentul tau la comentarii la postul ala"reminder":)

Trimiteți un comentariu