luni, 15 decembrie 2008

Shall I have another blog?

Ma gandesc serios daca sa tranform blogul asta intr-unul comercial.L-am creat ca un loc de suflet unde sa-mi refulez toate bucuriile si depresiile,lacrimile si zambetele.Nu am vrut sub nici o forma sa fiu"just another blogsspot blogger".Dar acum parca imi vine sa scriu mai mult despre ce vad,despre ce se intampla,despre ce aud,si ca sa nu fiu ipocrita zicand ca asta e singurul motiv,am observat ca blogurile de creatie nu au trafic foarte mare,desi nici pe departe sa fac prostitutie on-line,indiferent daca il transform pe asta,sau fac altul nou.
Habar n-am cum sa fac!Fac dintr-asta o amestecatura de texte,sau e nevoie de unul separat?Sa las substanta aici si toata materia sa o mut pe un altul.
Stiu ca nu sunteti multi,dar astia putini,care treceti pe aici,ma ajutati?

Transform"Culoarea disperarii si gust de lacrimi"intr-un blog comercial?
Da,e prea greu de citit asa
Nu,mai bine le separi
Nu ma intereseaza
  
pollcode.com free polls

4 comentarii:

camy spunea...

No,this is my answer!!!
Ai un super blog...te-am descoperit pe blogul Danei Nalbaru...imi place cum gandesti...si mie personal mi se pare mai interesant un blog "despre tine " cum esti si ce gandesti ...decat unul despre...publicitate ca sa dea bine.
Sunt CAMI...SI keep writing...pentru ca de azi ma "abonez" la blogul tau...pupici

sabina spunea...

Bine-ai venit!si...multam fain!:)

Victor Teodor, Butiu spunea...

No way! lasa-l asa... personal. nu le amesteca :)
Fa altul, si eventual pui feed de la cel comercial in cel personal, in sidebar...
my 2 cents;)

sabina spunea...

multumesc Victor!spre surprinderea mea,vad ca sunt oameni care citesc si carora le place!lucrul asta nu poate decat sa ma bucure,si sa ma faca ca continui.va multumesc!

Trimiteți un comentariu